Virtual Reality Eindhoven 2018-01-09T16:05:38+00:00

Bekijk onze tv commercial over Virtual Reality in Eindhoven!

 

Loading...

Virtual Reality huren in Eindhoven

 

 • Een unieke en bizarre beleving voor alle collega’s!

 • Geschikt voor grote groepen of als beurs event in Eindhoven

   

 • Compleet Virtual Reality totaalpakket op maat gemaakt voor jullie

 • Voor jong en oud. Er zijn altijd passende experiences!

 • Drie verschillende VR consoles: HTC VIVE, Oculus Rift en PlayStationVR.

 • Inclusief alle toebehoren, zoals controllers / headsets / koptelefoons / and much more

 • Professionele begeleiding van ons als experts met presentatievaardigheden

 • Vanaf 19,50 p.p. Maximaal 49,50 p.p.

 • De mogelijkheid om het te combineren met een diner/lunch

 • Plezier en gezelligheid staat voorop! Let’s go Virtual!

OFFERTE
MEER INFORMATIE

Als enige VR specialist ALLE games van de wereld in het aanbod

Loading...

Virtual Reality Huren Bij Ons In Eindhoven

 

Een Virtual Reality huren in Eindhoven is er alleen voor grote groepen. Vanaf 8 personen.

Wij beschikken over drie verschillende VR consoles, top of the bill:
– PlayStation VR
– Oculus Rift
– HTC VIVE.

Bij interesse raden wij aan om ons even te bellen. Dan leggen we haarfijn uit wat je nou eigenlijk precies kunt verwachten en waarom dit onze passie is.
Bij goedkeuring van de offerte belt Jasper jullie op om een programma op maat te maken. Er zijn namelijk erg veel opties en iedere groep heeft andere wensen. Om jullie wensen te ontdekken bellen wij daarom graag. Wij komen ook graag naar Eindhoven om alles te laten zien en uit te leggen. Afspraak bij ons in de VR Room is natuurlijk ook geen probleem!

 

 • Virtual Reality headset PlayStation VR events, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, huren
 • Virtual Reality headset HTC VIVE events, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, huren
 • Virtual Reality headset oculus rift events, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, huren

Benodigdheden voor Virtual Reality in Eindhoven

Tafel
Stopcontact
Minimaal 4 bij 4 meter

Bakje koffie en goede zin:)

Onze VR-experts blijven bij de ruimte(s) en begeleiden jullie tijdens de ontdekkingstocht in de nieuwe wereld van Virtual Reality.
Op deze manier kunnen we ook tijdens het uitje nog schakelen. Het kan soms voorkomen dat iedereen wil boksen en skiën, terwijl dat de andere keer iedereen liever geniet van Cirque du Soleil en daarnaast hun angsten overwint, zoals bijvoorbeeld hoogtevrees.

OFFERTE
MEER INFORMATIE
BEKIJK LOCATIES

Veelgestelde VRagen

We hebben hieronder de meest voorkomende VRagen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Wij staan jou graag te woord!

Hoelang duurt een VR uitje? 2017-10-10T13:24:11+00:00

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1uur | 2uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Ik ben overtuigd, waar kan ik boeken? 2017-10-10T13:17:47+00:00

Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!

Voor wie is de VR experience geschikt? 2017-10-10T13:14:49+00:00

Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Is VR een activiteit om samen te doen? 2017-10-10T13:11:29+00:00

Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgen we bij jullie allemaal een bril op? 2017-10-10T12:54:52+00:00

Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

 

Wat kan ik verwachten van een VR uitje? 2017-10-10T12:42:39+00:00

Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

0
Gemiddelde waardering
0
VR experiences georganiseerd
0
VR deelnemers
Meer foto’s of meer informatie? Bekijk Virtual Experience op Facebook!

Geweldig. Zeer professioneel. Leuke experts, voelen goed aan wat het publiek wil. Complimenten en hopelijk tot nog eens!

Virtual Reality huren als uitjeM. Rutten, Overheid

Flink gelachen. Mooie combinatie tussen beleving en fun! Bedankt heren en dame:)

Virtual reality recensiesGoede tijden, Slechte tijden

Na 4 goede recensies van collega’s en zelfs verre familie, heb ik dit voor mijn team georganiseerd. Het leuke aan dit concept vind ik dat het echt op maat gemaakt wordt. Wij hebben 1 uur teambuilding gedaan; van extreem hoog niveau! Wij doen veel vaker teambuildingachtige activiteiten maar dit is veruit het coolste concept in al mijn jaren dat ik teambuildingactiviteiten heb gedaan haha

Virtual reality Nederland hurenFreek Evers, Philips

Wij weten dat dit de meest professionele partij is in Nederland (misschien zelfs van Europa?), vanwege alle inkopen haha. Altijd fijne samenwerking, lekker informeel. Precies ook hoe het allemaal begeleid wordt. Informeel MAAR zeer professioneel. Klassen en ga zo door!

VR experience Nederland uitjeKelly, Coolblue

Vraag een offerte aan!

VRijblijvend aanVRagen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Virtual Reality in Eindhoven?
Dan kan je ons ook bellen op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl!