Virtual Reality Diner

Ontdek Virtual Reality in combinatie met een lunch, diner of borrel!

VR Diner

Op zoek naar een uniek uitje in combinatie met een lunch, diner of borrel? Kies dan voor het Virtual Reality Diner. Voor het hoofdgerecht van de berg af skiën of tussen de gangen door tussen de dinosaurussen lopen, alles is mogelijk. We stellen het programma van het uitje altijd samen met de klant op. Het Virtual Reality Diner is mogelijk in iedere stad en restaurant, nog geen restuarant of cateraar op het oog? Neem contact met ons op, we helpen je graag bij het organiseren van jouw VR Diner!

  • Virtual Reality in combinatie met een diner, lunch of borrel
  • Alle nieuwe mogelijkheden met VR verkennen tijdens een diner
  • Virtual Experiences onder begeleiding van VR-experts
  • Zeer diverse Experiences: van vliegen tot operaties en van skiën tot skydiven 
Vanaf 54,50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Vanaf 8 personen
}
1 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
301 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Virtual Reality | Workshop

Vooraf hebben we verschillende keren contact om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer je zelf nog geen locatie in gedachte hebt, helpen we je graag mee een geschikt restaurant, locatie en/of cateraar te vinden. We werken samen met verschillende horecagelegenheden en cateraars waardoor we je altijd een passend voorstel kunnen doen. Op de dag zelf zijn onze VR-experts op tijd aanwezig op de locatie zodat alles klaar staan voor het diner, lunch of borrel begint. 

Virtual Reality uitproberen tijdens een diner, lunch of borrel is ideaal. Het is voor vele een leuke interactieve activiteit tussen de gangen door, daarnaast geeft het iets extra’s aan een diner, lunch of borrel.

VR-expert Rob

Virtual Reality | Experiences

Bij een VR Diner is van alles mogelijk en we adviseren je ook graag over de mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor experiences als het lopen op het randje van een wolkenkrabber en het vliegen over Parijs, maar kun je ook voor een VR Escape Room of VR teambuildingactiviteit kiezen. Een ding staat vast, we doen ons uiterste best jullie lunch, diner of borrel onvergetelijk te maken!

Ready voor Virtual Reality?

Wat onze klanten zeggen:

Ik was online op zoek naar een leuke activiteit om onze jaarlijkse diner wat extra’s te geven. Het contact met Virtual Reality op Locatie was erg fijn, ze dachten erg goed mee over ons Diner en hebben geholpen een geschikte locatie te vinden. Het VR Diner was een echt succes, bedankt Virtual Reality op Locatie!

Peter, Hans Anders

Wat een leuk en gezellig Diner was het! Dankjewel Virtual Reality op Locatie, dankzij jullie Virtual Experiences was ons Diner geslaagd. Voor en na het Diner hebben we verschillende experiences gespeeld, een super ervaring!

Lieke, Amarican Today

We zijn zeer tevreden over Virtual Reality op Locatie, ze hebben ons een leuke en interessante Virtual Reality ervaring geboden die we niet snel zullen vergeten. De meeste hadden al eens een VR-bril op gehad, maar dat was geen enkel probleem, de VR experience waren geweldig!

Jordy, Exact

Frequently Asked Questions
Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!
Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:    3 + 2 =