Virtual Reality Experience

Ontdek alle mogelijkheden met Virtual Reality en boek de VR Experience uitje!

VR Experience

Wil je alle mogelijkheden met Virtual Reality ontdekken? Ga dan voor het Virtual Reality Experience uitje. Onze VR-experts komen bij jou op locatie en bouwen jouw kantoor, kantine of vergaderruimte om tot VR Room. Het VR Experience uitje is zeer divers, zo kun je al onze VR-brillen uitproberen combineren met VR teambuilding. Zo kun je skiën van een berg, pijl en boog schieten, lopen tussen dinosaurussen en je samenwerking en communicatie met je collega’s testen tijdens het ontmantelen van virtuale bommen.

  • Een uitje vol Virtual Experiences en VR Teambuilding
  • Verschillende consoles: Hololens, HTC, Ocolus, PS4 en 360 cardboards
  • Een volledige Virtual Experience met de nieuwste mogelijkheden uit de VR trend
  • Een uniek en bijzonder uitje voor ieder bedrijf
Vanaf 39,50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Vanaf 8 personen
}
1 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
423 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Virtual Reality | Het uitje

Voorafgaand aan het uitje hebben we verschillende keren contact gehad. We willen graag weten wat voor groep jullie zijn, zodat we de VR Experience hierop aan kunnen passen. Zo maakt het niet uit of je voor het eerst een VR-bril op hebt of al eerder Virtual Reality uitgeprobeerd hebt, we hebben altijd een Experience op maat. Tijdens het uitje mogen jullie al onze VR-brillen en Virtual Experiences uitproberen. Ook de VR Teambuilding zal op het programma staan, hierbij gaan jullie in teams van 4 à 5 personen een virtuele bom ontmantelen. Samenwerken en communicatie is hierbij essentieel!

Door de Virtual Experiences te combineren met VR Teambuilding krijgen mensen echt een volledig beeld van Virtual Reality. Het is echt geweldig om te werken met de nieuwste ontwikkelingen binnen de VR trend en mensen deze Experiences te laten ervaren!

VR-expert Jasper

Virtual Reality | Teambuilding

Naast experiences als het vliegen over Parijs, lopen tussen dinosaurussen en skydiven staat teambuilding ook centraal in het VR Experience uitje. Tijdens de VR Teambuilding gaan jullie in teams van 4 à 5 personen proberen bommen te ontmantelen. Terwijl één teamlid een VR-bril op heeft en de bom voor zich ziet heeft de rest van het team de oplossing. Goed samenwerken en communiceren is essentieel om de bommen te kunnen ontmantelen!

Ready voor Virtual Reality?

Wat onze klanten zeggen:

Tijdens de Virtual Reality Experience hebben we echt alle mogelijkheden binnen de VR trend kunnen ervaren. De Virtual Experience van Virtual Reality op Locatie krijgt van mij dan ook een echte 8! Alles was goed geregeld en iedereen was enthousiast.

Rianne, KLM

Wat een diverse experiences van Skiën van een berg tot het uitvoeren van een harttransplantatie en van lopen tussen dino’s tot vliegen over Parijs. Dit in combinatie met de VR Teambuilding activiteit zorgde voor een volledige middag Virtual Reality, heel interessant en natuurlijk ook heel leuk om te doen!

Teun, ASML

We waren dit jaar op zoek naar een modern en verrassend uitje voor het team en de Virtual Experience van Virtual Reality op Locatie voldeed hier volledig aan! Ik zou de middag een zeer verdiende 8,5 geven. Leuke experiences en teambuilding, een zeer geslaagde dag!

Bart, KPN

Frequently Asked Questions
Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!
Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:    3 + 2 =