Virtual Reality Workshop

Een ideale workshop om de mogelijkheden met VR te ontdekken!

VR Workshop

Lopen tussen dinosaurussen, met een mijnkarretje van de Mount Everest of vliegen over Parijs. Tijdens de Virtual Reality Workshop is dit allemaal mogelijk! Onze VR-experts komen met verschillende VR-brillen bij jou op locatie en bouwen jouw kantoor, vergaderruimte of kantine om tot VR Room. In een 1 à 2 uur durende workshop zullen onze VR-experts je versteld laten staan van alle mogelijkheden met Virtual Reality!

  • Een VR workshop onder begeleiding van VR-experts
  • Verschillende consoles: Hololens, HTC, Ocolus, PS4 en 360 cardboards
  • Ook te boeken in combinatie met VR Teambuilding
  • Allerlei experiences: van skiën tot skydiven en van vliegen tot operaties
Vanaf 39,50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Vanaf 8 personen
}
1 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
421 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Virtual Reality | Workshop

We hebben voorafgaand verschillende keren contact gehad, zodat we goed weten wat voor groep jullie zijn. Of jullie nou voor het eerst Virtual Reality uitproberen of al eerder een VR-bril op gehad hebben, we hebben voor iedereen een experience op maat. Op de dag zelf zijn onze VR-experts ruim op tijd aanwezig om alle VR-brillen te installeren. Wanneer jullie de ruimte binnen komen worden jullie ontvangen door onze VR-experts. Na een introductie kunnen jullie alle consoles onder begeleiding van onze VR-experts gaan uitproberen.

Geweldig om te zien hoe enthousiast mensen zijn wanneer ze voor het eerst onze VR-brillen proberen. De meeste gaan helemaal op in de Virtuale wereld van VR!

VR-expert Wout

Virtual Reality | Experiences

Tijdens de Virtual Reality Workshop bieden we verschillende Experiences aan, van het lopen over het randje van een wolkenkrabber tot het zitten in een achtbaan. Benieuwd hoe we jouw Virtual Reality onvergetelijk maken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met VR te bespreken.

Ready voor Virtual Reality?

Wat onze klanten zeggen:

Afgelopen week een Virtual Reality Workshop van Virtual Reality op Locatie gehad, wat een geweldige ervaring. We zijn zeer tevreden over de VR experiences en de begeleiding van de VR-experts.

Hans, Sligro Food Group

Een zeer verdiende 9, als je het mij vraagt! De Virtual Reality Workshop heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Na de introductie van de VR-experts van Virtual Reality op Locatie ging iedereen enthousiast de verschillende VR-brillen proberen. Iedereen was enthousiast!

Cor, Shell

Ik was altijd al benieuwd naar de mogelijkheden met Virtual Reality, het was dan ook fantastisch om een middag meerder VR experiences te kunnen ervaren. De begeleiding van de VR-experts was goed en de experiences nog beter!

Stijn, Philips

Frequently Asked Questions
Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!
Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:



    3 + 2 =