Virtual Reality Promotie

Virtual Reality en Augmented Reality zijn unieke en moderne manieren voor promotie!

VR Promotie

De productbeleving vergroten, entertainment voor bij je beursstand of jouw klant een totaal beleving bieden. De mogelijkheden met Virtual Reality en Augmented Reality zijn ongekent. Virtual Reality op Locatie denkt graag met je mee hoe jouw producten gepromoot kunnen worden of jouw doelen bereikt kunnen worden met VR. We beschikken over veel verschillende experience waardoor we altijd een aanbod op maat kunnen doen.

  • Een ideale en moderne manier om beleving te vergroten
  • Altijd een aanbod op maat, we denken graag met je mee!
  • Virtual Experiences onder begeleiding van VR-experts
  • Zeer diverse Experiences: van vliegen tot operaties en van skiën tot skydiven
Promotie
(Side-)Entertainment
Productbeleving
Overal in Nederland en België
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Virtual Reality | Promotie

Bel ons gerust om te sparren over jouw ideeën en de mogelijkheden. Onze VR-experts denken graag met je mee en onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Vervolgens hebben we meerdere malen contact, zodat de experience zo goed mogelijk aansluit bij jouw doel. We hebben veel verschillende VR-brillen en Experiences, waardoor we onze Experience volledig aan kunnen passen naar jouw wensen. Op de dag(en) zelf zijn onze VR-experts op tijd aanwezig om alles klaar te zetten en alles nog goed door te spreken. 

De mogelijkheden met Virtual Reality en Augmented Reality zijn ongekend, daarnaast is het een opvallende techniek die zeker opvalt voor promotionele doeleinden!

VR-expert Jasper

Virtual Reality | VR-experts

Bij ons is alles mogelijk, mocht je onze VR-brillen alleen ter promotie af willen nemen en zonder begeleiding, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Onze VR-experts installeren onze brillen op locatie, leggen uit hoe je ze kunt gebruiken en halen na het event of de beurs onze VR-brillen weer op.

Ready voor Virtual Reality?

Op zoek naar een volledig op maat gemaakte VR Experience?

Gamificationers. De ontwikkeltak van Virtual Reality op Locatie voor op maat gemaakte VR games.

Gamificiationers kan als architect jullie thema’s vertalen in woord, beeld, beleving en creëren Virtual Reality games met een onvergetelijke ervaring. Voor het ontwikkelen van op maat gemaakte VR games ontvangen wij liever geen briefing maar geloven wij meer in een aangenaam, persoonlijk gesprek. Voor elke aanvraag kruipen de developers van Gamificationers in de huid van de opdrachtgevers om een zo’n groot mogelijke VR beleving te creëren.

  • Op maat gemaakte VR game naar de wensen van de opdrachtgever
  • Wij ontwikkelen niet alleen VR games, maar ook een complete ervaring
Volledig op maat gemaakt
Experts in Gamification
Expertise in VR, AR, App-games, Escape Rooms
Niet tevreden geld terug garantie
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Frequently Asked Questions
Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!
Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:    3 + 2 =