Virtual Reality Den Bosch

Virtual Reality op locatie verzorgt complete VR Experiences in Den Bosch. Onder begeleiding van professionele VR-experts ervaren jullie dé leukste Virtual Reality uitjes. En dat op locatie naar keuze in Den Bosch.

Virtual Reality op locatie / VR op locatie

Dé nummer 1 in VR Experiences

Image

Mogelijk op elke locatie in Den Bosch

Home » Virtual Reality » Virtual Reality Den Bosch

Ervaar nu zelf VR in Den Bosch

Ben je samen met jouw gezelschap op zoek naar een uniek uitje? Een uitje dat zowel verrassend als verfrissend is? Kies dan voor Virtual Reality in Den Bosch. Met meerdere VR brillen kleden onze VR-experts voor jullie dé ultieme VR Experience in. En dat op locatie naar keuze in Den Bosch.

Loop bijvoorbeeld tussen dinosaurussen in onze VR Workshop of ontmantel verschillende Virtual Reality bommen tijdens VR Teambuilding. Wil je liever een combinatie van deze activiteiten? Onze Full VR Experience is hét ideale uitje om écht kennis te maken met Virtual Reality. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor één van onze VR uitjes of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stap in de virtuele wereld

Ben je dé aangewezen persoon om een uitje voor jullie groep te organiseren? Virtual Reality is nieuw en populair. Je kunt het zien als een moderne activiteit met verfrissende en uitdagende elementen. Virtual Reality is daarom zeer geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Kortom: met VR stuw je jouw uitje naar een compleet nieuwe level.

Door meerdere VR brillen maken wij zelfs Virtual Reality mogelijk voor groepsgroottes van 1.000+ personen. Virtual Reality op locatie verzorgt daarom voor zowel kleine als grote groepen dé complete VR Experience. Ben je er klaar voor om in de virtuele wereld te stappen?

Image

Haal alles uit jullie uitje!

Virtual Reality is uitdagend en kan als zeer intensief worden ervaren. Combineer een VR uitje daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om alles uit jullie bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest te halen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden en eventlocaties samen door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in Virtual Reality

Contact 0413-302773

Waarom kiezen voor Virtual Reality op locatie?

Deze toppers zijn al overtuigd van Virtual reality!

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Haarlem

Virtual Reality Haarlem / VR Haarlem | Virtual Reality op locatie

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Oss

Virtual Reality Oss / VR Oss | Virtual Reality op locatie

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Virtual Reality Utrecht

Virtual Reality Utrecht / VR Utrecht | Virtual Reality op locatie

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Amsterdam

Virtual Reality Amsterdam / VR Amsterdam | Virtual Reality op locatie

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Arnhem

Virtual Reality Arnhem / VR Arnhem | Virtual Reality op locatie

Boek nu één van onze Virtual Reality uitjes in Den Bosch

En ervaar dé ultieme VR Experience op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773