Virtual Reality Teambuilding

Ben jij klaar voor teambuilding in een modern jasje? Virtual Reality Teambuilding zit vol explosieve verrassingen. Denken jullie op tijd te ontsnappen aan de verschillende VR bommen?

Virtual Reality op locatie / VR op locatie

Dé nummer 1 in Virtual Reality uitjes

Image

Beleef dé gaafste VR Experiences

Home » Uitjes » Virtual Reality Teambuilding

VR Teambuilding

In VR Teambuilding wordt Virtual Reality naadloos gecombineerd met teambuilding. Terwijl de tijd wegtikt, is het aan jullie om verschillende VR bommen te ontmantelen. Blijven jullie kalm of nemen jullie zenuwen de overhand? Dit wordt intens. Interactief. Meeslepend.

Samenwerking, geduld en een goede communicatie zijn essentieel om de VR bommen te ontmantelen. Kortom: dé perfecte ingrediënten voor een unieke teambuilding activiteit. Are you ready for Virtual Reality?

Bekijk de trailer

Reviews Virtual Reality op locatie

ERvaar nu zelf dé vetste teambuilding activiteit van dit moment!

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Haarlem

Virtual Reality Haarlem / VR Haarlem | Virtual Reality op locatie

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Oss

Virtual Reality Oss / VR Oss | Virtual Reality op locatie

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Virtual Reality Utrecht

Virtual Reality Utrecht / VR Utrecht | Virtual Reality op locatie

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Amsterdam

Virtual Reality Amsterdam / VR Amsterdam | Virtual Reality op locatie

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Arnhem

Virtual Reality Arnhem / VR Arnhem | Virtual Reality op locatie

Ben jij klaar voor Virtual Reality Teambuilding?

Boek dan snel dit spectaculaire VR uitje online!

Offerte aanvragen 0413-302773