Over ons

Wij betreden graag met jullie de virtuele wereld. Maak daarom kennis met onze VR-experts. Samen maken we VR mogelijk op iedere gewenste locatie!

Virtual Reality op locatie / VR op locatie

Dé nummer 1 in VR Experiences

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Over ons

Dé nummer 1 in Virtual Reality!

Virtual Reality op locatie is dé nummer 1 in het organiseren van leuke en unieke bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten en allerlei andere VR-uitjes voor ieder gezelschap. En waar zijn we goed in? Een ochtend, middag of avond vol futuristische fun organiseren!

Een uitje als nooit tevoren

Virtual Reality is anders. Nieuw. Verfrissend. Met een team van meer dan 30 VR-experts zijn we gefascineerd door Virtual Reality. Continu bezig met de laatste ontwikkelingen. Alles is mogelijk. Er gaat een nieuwe wereld open. En nu.. Nog beter gezegd: nu is voor jullie ook alles mogelijk!

Om dé ultieme Virtual Reality Experience voor iedereen mogelijk te maken, rijden wij door stad en land. Met meerdere VR brillen en consoles komen wij overal in Nederland en België. Virtual Reality op locatie. Aangenaam. Wij doen onze naam graag eer aan. 😉

Bekijk al onze Virtual Reality uitjes Contact

Onze Virtual Reality-experts

Anne
VR Begeleider

Matton
VR Begeleider

Lisa
VR Begeleider

Roel
VR Begeleider

Dirk
VR Baas

Joris
VR Baas

Tim
Sales

Rick
Sales

Shanna
Sales

Guus
Sales

Sanne
Officemedewerker

Marina
Officemedewerker

Giel
Marketing

Sam
Marketing

Sanne
Conceptontwikkelaar

Lindsay
Conceptontwikkelaar

Mathijs
Conceptontwikkelaar

Anouk
Magazijnmedewerker

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang duurt een VR uitje?

Dat hangt natuurlijk van jullie wensen af. Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur, 2 uur of de hele dag. Samen gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

2. Voor wie is een Virtual Reality uitje geschikt?

Onze Virtual Reality uitjes zijn voor alle leeftijden geschikt. Zo passen onze VR-experts de beleving aan naar jullie wensen. Hierdoor zijn onze VR uitjes voor iedereen toegankelijk.

Je hebt bijvoorbeeld de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe wereld of fanatiek de strijd met elkaar aan te gaan tijdens VR skiën. Het aanbod in VR Experiences is erg breed. Er zit dus voor iedereen wat bij.

3. Wat kan ik verwachten van een VR uitje?

Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR uitjes. Een VR Experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving. Maar ook heftige ervaringen, zoals het staan op extreme hoogtes. Verder kun je denken aan teambuilding games, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality. Graag adviseren we jou over VR Experiences die bij jullie groep passen.

Onze VR-experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles op tijd klaar staat om te starten. De VR-experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens de ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

4. Is Virtual Reality wel een groepsuitje?

Jazeker!

Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we teambuilding games. Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig! Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk. Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen. Het sociale aspect bij onze VR Experiences is dus ontzettend belangrijk.

Wij verzorgen onze activiteiten voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken.

5. Krijgt iedereen een VR bril op?

Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets. De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren. Daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset op heeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuilding games heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Reviews Virtual Reality op locatie

Gelukkig zijn deze toppers net zo enthousiast over VR als wij!

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Haarlem

Virtual Reality Haarlem / VR Haarlem | Virtual Reality op locatie

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Oss

Virtual Reality Oss / VR Oss | Virtual Reality op locatie

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Virtual Reality Utrecht

Virtual Reality Utrecht / VR Utrecht | Virtual Reality op locatie

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Amsterdam

Virtual Reality Amsterdam / VR Amsterdam | Virtual Reality op locatie

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Arnhem

Virtual Reality Arnhem / VR Arnhem | Virtual Reality op locatie

Liever een andere activiteit?

Wellicht tot in de toekomst! 😉

Boek nu één van onze Virtual Reality uitjes

En ervaar dé ultieme VR Experience op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773