Virtual Reality Maastricht

Virtual Reality op locatie brengt dé ultieme Virtual Reality Experience naar jullie toe in Maastricht. Are you ready for VR? Boek dan snel je VR uitje online!

Virtual Reality op locatie / VR op locatie

Dé nummer 1 in Virtual Reality uitjes

Image

Beleef dé gaafste VR Experiences

Home » Virtual Reality » Virtual Reality Maastricht

Waan jezelf in de virtuele wereld

Zet de VR bril maar op en waan jezelf in een andere wereld. Letterlijk. Loop tussen dinosaurussen tijdens de Virtual Reality Workshop of ontmantel met je teamgenoten zoveel mogelijk VR bommen tijdens Virtual Reality Teambuilding. Liever een combinatie van deze activiteiten? Onze Full Virtual Reality Experience is hét ideale uitje om pas écht kennis te maken met VR. En dat op locatie naar keuze in Maastricht!

Voorafgaand aan het uitje hebben we diverse malen contact. Zo dient de gewenste ruimte VR proof gemaakt te worden. Zodra alles is klaargezet, en jullie voldoende bewegingsruimte hebben, zijn jullie klaar om de virtuele wereld te betreden. 😉

Virtual Reality uitje - VR uitje | Virtual Reality op locatie

Referenties van onze Virtual Reality uitjes!

Deze toppers zijn al overtuigd van Virtual reality!

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Haarlem

Virtual Reality Haarlem / VR Haarlem | Virtual Reality op locatie

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Oss

Virtual Reality Oss / VR Oss | Virtual Reality op locatie

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Virtual Reality Utrecht

Virtual Reality Utrecht / VR Utrecht | Virtual Reality op locatie

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Amsterdam

Virtual Reality Amsterdam / VR Amsterdam | Virtual Reality op locatie

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Arnhem

Virtual Reality Arnhem / VR Arnhem | Virtual Reality op locatie

Waarom Virtual Reality op locatie?

Ervaar nu dé beste VR Experience in Maastricht!

Mogelijk op elke locatie in Maastricht.

Onze VR-experts komen met verschillende VR brillen bij jullie op locatie. Dat kan zowel bij jullie op kantoor zijn als een afgehuurde (horeca)locatie. Jullie kiezen de locatie, wij brengen Virtual Reality naar jullie toe in Maastricht!

Image

Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.

Virtual Reality is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje en vrijgezellenfeest. Jong of oud. Iedereen verkrijgt dé beste VR Experience. Door meerdere VR brillen maken wij zelfs Virtual Reality mogelijk voor groepsgroottes van 1.000+ personen!

Image

Virtual Reality maakt alles mogelijk.

Wij denken graag met jullie mee om dé ultieme VR Experience mogelijk te maken. Wil je het VR uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Geef gerust eventuele wensen en voorkeuren aan ons door. Samen zorgen voor hét beste Virtual Reality uitje in Maastricht

Image

Zijn jullie klaar voor Virtual Reality in Maastricht?

Boek dan snel één van onze VR uitjes online!

Offerte aanvragen 0413-302773