Virtual Reality

Heb je een vraag over Virtual Reality? Wil je graag een VR uitje boeken? Virtual Reality op locatie helpt je graag!

Image

Nummer 1 in
Virtual Reality uitjes

Image

Ervaar dé gaafste
VR Experience

Virtual Reality uitje - VR uitje | Virtual Reality op locatie

Wat kan je met Virtual Reality?

Met Virtual Reality gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor je open. Een gesimuleerde wereld om precies te zijn. Virtual Reality op locatie zet de kracht van Virtual Reality voornamelijk in voor het organiseren van VR uitjes. Zo maken wij met onze VR games alles mogelijk voor bedrijven, vriendengroepen en voor ieder ander die een gaaf VR uitje wil boeken. Benieuwd? Klik dan snel op VR uitjes.

Welke toepassingen zijn er?

Virtual Reality kan ingezet worden voor een breed scala aan toepassingen. Zo kun je onder andere denken aan simulaties, het kijken van films en het spelen van games. In samenwerking met Gamificationers ontwikkelen wij serious games met VR elementen. Dit doen wij onder andere voor bedrijven in de zorg, de overheid en onderwijsinstellingen.

Haal alles uit jullie VR Experience!

Ben je geïnteresseerd in Virtual Reality en wil je een VR uitje boeken? Wij maken voor jullie dé perfecte VR Experience mogelijk. Onze tip: combineer jullie VR uitje met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden samen door heel Nederland. 100% zeker dat jullie op deze manier alles uit jullie VR Experience halen!

VR op locatie naar keuze

Wij maken dé VR Experience mogelijk op elke gewenste locatie. Jij vraagt, wij draaien. Dit kan bijvoorbeeld een kantoorruimte zijn in jullie bedrijfspand, maar ook een horecagelegenheid naar keuze. Oftewel: alles is mogelijk!

Image
Veelgestelde vragen

1. Voor wie is een VR uitje geschikt?

Voor jong en oud. Zo passen wij de VR Experience aan op jullie wensen. Wil je een VR bom ontmantelen? Skiën in de Alpen? Lopen tussen dinosaurussen? Met Virtual Reality gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor jullie open!

2. Kleven er ook gevaren aan Virtual Reality?

Virtual Reality kan als zeer intens en realistisch worden ervaren. Zo ben je bijvoorbeeld in beweging in de virtuele wereld, terwijl je in werkelijkheid stilstaat. Hierdoor kun je misselijk worden. Verder kan er hoofdpijn optreden bij het gebruik van de VR bril. Dit komt doordat de afstand tussen het scherm en je ogen een stuk kleiner is.

Om eventuele ongelukken te voorkomen, zorgen wij altijd voor een veilige ruimte waarin je jezelf vrij kunt bewegen. Wij raden dit ten zeerste aan om de kans op een ongeluk te minimaliseren.

3. In welke stad kan ik een VR uitje boeken?

Ik heb een andere vraag..

Is je vraag over Virtual Reality niet beantwoord?
Neem dan gerust contact met ons op:

Telefoon: 0413-302773 of mail: info@virtualreality-op-locatie.nl

Ervaar dé Virtual Reality Experience nu zelf!

Offerte aanvragen0413-302773