Uitje aanvragen
De nummer 1 in VR Experiences
De nummer 1 in VR Experiences
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Google beoordelingen: 5,0 ★★★★★
Google beoordelingen: 5,0 ★★★★★

Populaire steden

Ontdek Virtual Reality in een stad naar keuze.

Wat is Virtual Reality?

Met Virtual Reality, oftewel virtuele werkelijkheid, wordt een realistische situatie nagebootst in een gesimuleerde omgeving. De gebruiker wordt het middelpunt van deze gesimuleerde omgeving.

Hoe werkt Virtual Reality?

Om als gebruiker de gesimuleerde omgeving te ervaren, moet je een speciale VR bril opzetten. Door middel van gyroscopische sensoren, versnellers en magnetometers worden jouw bewegingen in de virtuele wereld bijgehouden. Zo krijg je als gebruiker het gevoel dat je zowel fysiek als mentaal in een totaal andere wereld bent. Verder wordt geprobeerd om diverse zintuigen te prikkelen. Zo wordt jouw ervaring met Virtual Reality nóg interactiever en intenser.

VR bril, VR controller en computer

Het rondkijken in Virtual Reality gebeurt eenvoudig door je hoofd heen en weer te bewegen met de VR bril. De virtuele wereld draait als het ware met het bewegen van je hoofd mee. Om rond te lopen of bewegingen te maken, wordt een VR controller gebruikt. Door een joystick op deze VR controller kun je eenvoudig elke kant op.

Met betrekking tot VR brillen heb je twee keuzes. Zo kun je kiezen voor een actieve VR bril en een passieve VR bril. Kies je voor een passieve VR bril? Dan heb je een computer nodig waar je de VR bril op aansluit. Bij een actieve VR bril, ook wel een All-in-One bril genoemd, is alle hardware voorhanden om direct de virtuele wereld in te stappen.

Wat kan je met Virtual Reality?

Met Virtual Reality gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor je open. Een gesimuleerde wereld om precies te zijn. Virtual Reality op locatie zet de kracht van Virtual Reality voornamelijk in voor het organiseren van VR uitjes. Zo maken wij met onze VR games alles mogelijk voor bedrijven, vriendengroepen en voor ieder ander die een gaaf VR uitje wil boeken. Benieuwd? Klik dan snel op VR uitjes.

Welke toepassingen zijn er?

Virtual Reality kan ingezet worden voor een breed scala aan toepassingen. Zo kun je onder andere denken aan simulaties, het kijken van films en het spelen van games. In samenwerking met Gamificationers ontwikkelen wij serious games met VR elementen. Dit doen wij onder andere voor bedrijven in de zorg, de overheid en onderwijsinstellingen.

Wij komen naar jullie toe

Onze Virtual Reality uitjes zijn is te spelen in elke stad en in elk dorp. Ga bijvoorbeeld aan de slag in ApeldoornLeeuwardenDen Haag of Emmen. Liever naar het buitenland? Ook dat kan! Speel een van onze uitjes bijvoorbeeld in AntwerpenLeuven of Düsseldorf.

Zie je jouw stad of dorp niet? Maakt niet uit, Virtual Reality op locatie brengt de gaafste VR-ervaringen naar jullie toe.

Evenementenlocaties

VANAF 250 TOT 2.500+ PERSONEN

Voorbeelden van locaties die wij graag voor jullie regelen:

Amsterdam RaiAhoy Rotterdam
Jaarbeurs UtrechtTrivolivredenburg
Ziggo DomeDe Maaspoort
AFAS TheaterHeineken Musichall
Amare Den HaagBrabanthallen

Horecagelegenheden

VANAF 15 TOT 250+ PERSONEN

Voorbeelden van locaties die wij voor jullie kunnen regelen:

Brabantse HoeveKantien
CarrouselDe Goederenloods
‘t Hart van BredaDe Bonte Wever
Meijer aan ZeeIt Foarûnder
Restaurant MooiiMaxim’s Events

Eigen (gewenste) ruimte

VOORBEELDEN VAN (EIGEN) LOCATIES DIE WIJ OMGEBOUWD HEBBEN:
KantorenScholen
VergaderzalenHuiskamers
KantinesLoodsen
SchurenWerkplaatsen

Kies uit één van de volgende VR uitjes

En ervaar de beste VR experience nu zelf!

Veelgestelde vragen

Dat hangt natuurlijk van jullie wensen af. Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur, 2 uur of de hele dag. Samen gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Onze Virtual Reality uitjes zijn voor alle leeftijden geschikt. Zo passen onze VR-experts de beleving aan naar jullie wensen. Hierdoor zijn onze VR uitjes voor iedereen toegankelijk.

Je hebt bijvoorbeeld de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe wereld of fanatiek de strijd met elkaar aan te gaan tijdens VR skiën. Het aanbod in VR Experiences is erg breed. Er zit dus voor iedereen wat bij.

Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR uitjes. Een VR Experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving. Maar ook heftige ervaringen, zoals het staan op extreme hoogtes. Verder kun je denken aan teambuilding games, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality. Graag adviseren we jou over VR Experiences die bij jullie groep passen.

Onze VR-experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles op tijd klaar staat om te starten. De VR-experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens de ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Jazeker!

Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we teambuilding games. Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig! Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk. Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen. Het sociale aspect bij onze VR Experiences is dus ontzettend belangrijk.

Wij verzorgen onze activiteiten voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken.

Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets. De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren. Daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset op heeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuilding games heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Virtual Reality kan als zeer intens en realistisch worden ervaren. Zo ben je bijvoorbeeld in beweging in de virtuele wereld, terwijl je in de werkelijkheid stilstaat. Hierdoor kun je misselijk worden. Verder kan er hoofdpijn optreden bij het gebruik van de VR bril. Dit komt doordat de afstand tussen het scherm en je ogen een stuk kleiner is.

Om eventuele ongelukken te voorkomen, zorgen wij altijd voor een veilige ruimte waarin je jezelf vrij kunt bewegen. Wij raden dit ten zeerste aan om de kans op een ongeluk te minimaliseren.

Overal. Wij komen op locatie naar keuze in heel Nederland en België. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo helpen wij jullie ook graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Boek nu een van onze Virtual Reality uitjes!

ja, ik wil een gratis offerte!