Ready voor Virtual Reality op Locatie in Breda?

  • Ontdek samen met collega’s alle mogelijheden op VR gebied in Breda
  • Onze VR-experts komen met verschillende VR-brillen op locatie in Breda
  • Modern en uniek (bedrijfs)uitje voor iedereen

VR in Breda

Op zoek naar een uniek en modern (bedrijfs)uitje in Breda? Kies dan voor een Virtual Reality (bedrijfs)uitje. Onze VR-Experts komen met verschillende VR-brillen op locatie in Breda en brengen jou en je collega’s volledig op de hoogte van de Virtual Reality trend. Benieuwd naar de mogelijkheden met Virtual Reality bij jouw (bedrijfs)uitje in Breda? Neem contact met ons op!

 

VR Workshop

VR Workshop

De virtual Reality Workshop is een ideaal uitje om Virtual Reality uit te proberen. Onze VR-experts laten je verschillende experiences proberen van skiën tot lopen tussen dino’s.

Lees meer
VR Teambuilding

VR Teambuilding

Virtual Reality en teambuilding? Ja, dat kan! Tijdens VR teambuilding gaan jullie een virtuele bom ontmantelen, hierbij is communicatie en samenwerking essentieel!

Lees meer
VR Experience

VR Experience

De Virtual Reality Experience is een combinatie van de VR Workshop en VR Teambuilding, een ideale combinatie voor groepen die de volledige experience willen ervaren.

Lees meer
VR Escape Room

VR Escape Room

Virtual Reality combineren met een Escape Room? Dat kan! Kies voor de Virtual Reality Escape Room en ga in teams de strijd aan! Het team dat als eerst weet te ontsnappen wint!

Lees meer
VR Diner

VR Diner

Virtual Reality is prima te combineren met een Diner. Zowel tussen de gangen als voor of na een diner, onze VR-experts komen naar ieder restaurant naar jouw keuze.

Lees meer
VR Promotie

VR Promotie

Virtual Reality is een ideale en moderne manier om jouw producten, diensten of stand te promoten. Onze VR-brillen zijn zowel met als zonder VR-experts te boeken.

Lees meer
Virtual Reality, VR of Augmented Reality op Locatie in Breda, een bijzonder (bedrijfs)uitje onder begeleiding van onze VR-experts

Race Simulator VR

Net als Max Verstappen met een Formule 1 auto over het circuit willen rijden? Met onze Race Simulator brengen we het circuit naar je toe in Breda. Een unieke beleving met VR!

Virtual Reality, VR of Augmented Reality op Locatie in Breda, een bijzonder (bedrijfs)uitje onder begeleiding van onze VR-experts

The Plank VR

In Breda over het randje van een wolkenkrabber lopen? Onze VR-experts komen naar je toe in Breda en geven je een unieke beleving in The Plank VR! Overwin je hoogtevrees angst.

Virtual Reality, VR of Augmented Reality op Locatie in Breda, een bijzonder (bedrijfs)uitje onder begeleiding van onze VR-experts

Flight Simulation VR

Altijd al eens over Breda willen vliegen? Dan is de Flight Simulation VR je kans! Onze VR-experts komen bij jou op locatie in Breda en laten je levensecht met een vliegtuig opstijgen in VR!

Wat onze klanten zeggen:

Het Virtual Reality bedrijfsuitje was een bijzondere middag, waarin ik samen met mijn collega’s een volledige VR ervaring op het kunnen doen. Ik raad de VR-experts en Virtual Reality experiences van Virtual Reality op Locatie zeker aan! Alles was goed geregeld en het uitje werd goed aangepast naar onze groep.

Patrick, Sligro

Vooraf waren we erg enthousiast over VR en benieuwd naar de mogelijkheden met Virtual Reality. Het Virtual Reality bedrijfsuitje was echt geslaagd, de VR-experts van Virtual Reality op Locatie hebben het uitje volledig en goed begeleidt en het was, zoals verwacht, een unieke ervaring!

Eric, ASML

Het Virtual Reality was een ander uitje dan we afgelopen jaren gewend waren, maar mede daardoor een groot succes. Iedereen vond de VR Experiences van Virtual Reality op Locatie geweldig en waren dan ook enthousiast alle VR-brillen aan het proberen. 

Yoni, BMW

Waarom Virtual Reality op locatie in Breda?

Op locatie in Breda

Onze VR-experts komen met verschillende VR-brillen op locatie in Breda. Dat kan zowel bij jullie op kantoor als een afgehuurde locatie in Breda!

Voor iedereen

Het Virtual Reality (bedrijfs)uitje wat wij in Breda kunnen verzorgen is geschikt voor jong en oud en zowel voor gamers als niet-gamers. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Voor kleine en grote groepen

We kunnen de Virtual Reality experience in Breda voor zowel kleine als grote groepen verzorgen. Grote groepen ontvangen uiteraard korting, neem hiervoor contact met ons op.

Alles is mogelijk

We denken graag mee over jouw Virtual Reality (bedrijfs)uitje in Breda. Iets bijzonders/speciaals in gedachte? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Frequently Asked Questions
Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!
Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:    3 + 2 =