Virtual Reality Diner

In het Virtual Reality Diner worden de gezellige elementen van een etentje gecombineerd met een uniek uitje. Zijn jullie klaar voor een smakelijke, explosieve verrassing? Bon Appetit!

Virtual Reality op locatie / VR op locatie

Dé nummer 1 in VR Experiences

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Virtual Reality Diner

VR Diner

Ben je op zoek naar een uniek uitje in combinatie met een lunch, diner of borrel? Het Virtual Reality Diner biedt alle ingrediënten voor een smakelijke middag of avond. Al snel na het hoofdgerecht verschijnt het toetje op tafel. Een heuse Virtual Reality bom. Zijn jullie klaar voor het toetje?

Zweetdruppels breken uit. Virtuele handen beginnen te trillen. Weten jullie goed samen te werken onder de nodige tijdsdruk? Het VR Diner trekt jullie volledig de virtuele wereld in. En dat onder het genot van een hapje en drankje. Smakelijk!

Offerte aanvragen Meer informatie

Waarom kiezen voor Virtual Reality op locatie?

Wij serveren Virtual Reality!

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Haarlem

Virtual Reality Haarlem / VR Haarlem | Virtual Reality op locatie

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Oss

Virtual Reality Oss / VR Oss | Virtual Reality op locatie

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Virtual Reality Utrecht

Virtual Reality Utrecht / VR Utrecht | Virtual Reality op locatie

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Amsterdam

Virtual Reality Amsterdam / VR Amsterdam | Virtual Reality op locatie

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Arnhem

Virtual Reality Arnhem / VR Arnhem | Virtual Reality op locatie

Ben jij klaar voor hét Virtual Reality Diner?

Boek dan snel dit smakelijke VR uitje online!

Offerte aanvragen 0413-302773