Virtual Reality Teambuilding

Een VR ervaring en teambuilding activiteit in één!

VR Teambuilding

Virtual Reality combineren met teambuilding? Ja, dat kan! Tijdens VR Teambuilding, speciaal ontwikkeld voor bedrijven, ga je in teams meerdere bommen ontmantelen. Terwijl één teamlid een VR-bril op heeft en de bom voor zich ziet, heeft de rest van het team de oplossing om de bom te ontmantelen. Een goede samenwerking en communicatie tussen de teamleden is essentieel. Het team dat de meeste bommen weet te ontmantelen wint!

  • Enige VR experience in Nederland met teambuilding elementen
  • Zowel geschikt voor kleine als grote groepen
  • Ook te boeken in combinatie met VR Workshop
  • Een teambuildinguitje met een moderne twist

Vanaf 39,50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Vanaf 8 personen

}

1 - 2,5 uur

Overal in Nederland en België

421 keer geboekt

0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Virtual Reality | Bedrijfsuitje

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad, zodat alles goed geregeld is en de teambuildingactiviteit volledig aansluit bij jullie groep. Onze VR-experts zijn op de dag zelf ruim op tijd aanwezig. Zo zijn alle VR-brillen geïnstalleerd en kunnen jullie na een introductie meteen beginnen. Tijdens de teambuildings activiteit worden jullie ingedeeld in groepen van 4 à 5 personen. We hebben veel VR-brillen waardoor we het uitje voor groepen tot meer dan 200 personen kunnen verzorgen. Wanneer iedereen er klaar voor is beginnen de bommen te tikken en hebben jullie 1 tot 2 uur de tijd zo veel mogelijk bommen te ontmantelen.

Het VR teambuildingsuitje is ideaal om kennis te maken met Virtual Reality. De tikkende tijdbommen en teambuilding elementen zorgen er tegelijk voor dat iedereen uiterst gemotiveerd is en wil winnen van de andere teams!

VR-expert Rob

Virtual Reality | VR-game

Tijdens het teambuildingsuitje moeten er meerdere bommen ontmantelen worden, iedere bom duurt 5 minuten waardoor iedereen de VR-bril een keer op krijgt. Om te wennen en te oefenen begint het spel met bommen die makkelijk op te lossen zijn, hoe verder iedereen echter komt hoe moeilijker de bommen worden en hoe belangrijker samenwerken en communicatie wordt.

 

Ready voor Virtual Reality?

Wat onze klanten zeggen:

De VR teambuilding van Virtual Reality op Locatie was een enorm geslaagd! Ondanks dat we met een grote groep waren wisten de VR-experts ons goed te begeleiden. Na een korte introductie gingen we met de VR-brillen aan de gang, iedereen was erg enthousiast over de Virtual Reality ervaring en het teambuilding element.

Theo, ING bank

Ons bedrijfsuitje bij Virtual Reality op Locatie was top! Virtual Reality op Locatie is een professionele organisatie die een unieke ervaring leveren. We hebben genoten van onze VR teambuilding middag en raden deze dan ook zeker aan!

Joris, Aegon

Voor het bedrijfsuitje van dit jaar zochten we naar een modern teambuilding uitje, het teambuildinguitje van Virtual Reality op Locatie voldeed hier zeker aan. Het was een bijzondere dag waarbij ik samen met mijn collega’s voor het eerst Virtual Reality deed. 

Erik, Randstad

Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!

Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:3 + 2 =

Contact

Virtual Reality op Locatie

Tel: 0413 302 773
Mail: info@virtualreality-op-locatie.nl

KVK: 74143174
BTW: NL85 3212016B01

VR-Brillen

Consoles van Virtual Reality op Locatie: