Virtual Reality Escape room

Virtual Reality en een Escape Room gecombineerd in één uitje. Boek snel onze Virtual Reality Escape Room online!

Image

Nummer 1 in
Virtual Reality uitjes

Image

Beleef dé gaafste
VR Experience

VR Escape room

De makers van het officiële NK Escape Rooms komen met een gloednieuwe game. Dé ultieme escape room ervaring in combinatie met Virtual Reality. Ideaal als originele teambuilding activiteit. Boek snel bij Virtual Reality op locatie, dé nummer 1 in Virtual Reality!

Offerte aanvragenContact

Veelgestelde vragen

1. Wat is het verhaal van de Virtual Reality Escape Room?

In de afgelopen jaren is veel onderzoek gedaan naar een gevaarlijk bedrijf: The Firm. Een geheime organisatie die gevoelige informatie heeft gestolen van miljoenen mensen over de hele wereld. Waaronder informatie over jouzelf. Vanwege het lopende onderzoek is de geheime locatie van The Firm in gevaar. Maar ze waren ons één stap voor. Ze verlieten met spoed hun kantoor en probeerden hun sporen te vernietigen.

2. Hoe lang duurt de VR Escape Room?

We hebben geluk. Tijdens hun haast werd The Firm slordig. Ze vergaten een belangrijk VR-apparaat, waar alle geheimen van The Firm op staan. Jullie kunnen exact 60 minuten toegang krijgen tot hun kantoor. Lukt het jullie om de geheime informatie van het VR-apparaat op te halen?! Dit is de enige manier waardoor we The Firm voor eens en altijd kunnen stoppen.. er is geen tijd te verliezen!

Lukt het jullie om de geheime informatie te vinden vóór het alarm afgaat?! Grijp je kans in de Escape Room en schakel The Firm uit.

3. Ik wil de Virtual Reality Escape Room boeken. Wat moet ik doen?

Super leuk dat je een Virtual Reality uitje wil boeken. Vraag vrijblijvend een offerte hiervoor aan.

Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR-experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!

Andere Virtual Reality uitjes

Ervaar dé Virtual Reality Experience nu zelf!

Offerte aanvragen0413-302773