Virtual Reality Escape Room

Are you ready for The Firm? In deze gloednieuwe game betreden jullie een Virtual Reality Escape Room. Denken jullie te ontsnappen van The Firm?

Virtual Reality op locatie / VR op locatie

Dé nummer 1 in VR Experiences

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Virtual Reality Escape Room

VR Escape Room

In de afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar een gevaarlijk bedrijf: The Firm. Een geheime organisatie die gevoelige informatie heeft gestolen van miljoenen mensen over de hele wereld. Vanwege het lopende onderzoek is de geheime locatie van The Firm in gevaar. Tot nu waren ze ons telkens één stapje voor. Ze hebben echter een foutje gemaakt. Daarom verlieten ze met spoed hun kantoor en probeerden hun sporen te vernietigen.

Ga het gevecht met The Firm aan en probeer The Firm te stoppen. Lukt het jullie om deze Virtual Reality Escape Room op tijd op te lossen?

Offerte aanvragen Meer informatie

Haal alles uit jullie uitje!

Virtual Reality is uitdagend en kan als zeer intensief worden ervaren. Combineer onze Virtual Reality Escape Room daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om alles uit jullie bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest te halen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden en eventlocaties samen door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in Virtual Reality

Contact 0413-302773

Waarom kiezen voor Virtual Reality op locatie?

Ready voor een Virtuele Escape?

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Haarlem

Virtual Reality Haarlem / VR Haarlem | Virtual Reality op locatie

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Oss

Virtual Reality Oss / VR Oss | Virtual Reality op locatie

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Virtual Reality Utrecht

Virtual Reality Utrecht / VR Utrecht | Virtual Reality op locatie

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Virtual Reality Amsterdam

Virtual Reality Amsterdam / VR Amsterdam | Virtual Reality op locatie

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Virtual Reality Arnhem

Virtual Reality Arnhem / VR Arnhem | Virtual Reality op locatie

Ben jij klaar voor dé Virtual Reality Escape Room?

Boek dan snel dit spectaculaire VR uitje online!

Offerte aanvragen 0413-302773