Virtual Reality Escape Room

De Virtual Reality en Escape Room trend gecombineerd in één uitje!

VR Escape Room

Wil je Virtual Reality combineren met een Escape room? Kies dan voor de Virtual Reality Escape Room. In één van onze nieuwste experiences moeten jij en je collega’s ontsnappen uit een Virtuele Room. Door Virtual Reality is de Escape Room interactiever en is de beleving nog groter dan een echte Escape Room. Net als bij andere Escape Rooms blijft samenwerken en communiceren essentieel om te kunnen ontsnappen. Los de puzzels op, kraak de code en ontsnap!

  • Een van de nieuwste Experiences van Virtual Reality op Locatie
  • Zowel geschikt voor kleine als grote groepen
  • Een Escape Room en Virtual Reality ervaring in één
  • Teambuilding, samenwerken en communicatie zijn essentieel!

Vanaf 29,50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Vanaf 8 personen

}

1 - 2,5 uur

Overal in Nederland en België

201 keer geboekt

0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Virtual Reality | Het uitje

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en alles vlekkeloos verloopt. Onze VR-experts zijn ruim op tijd aanwezig om de VR-brillen te installeren. Alles staat op tijd klaar om jullie groep te kunnen ontvangen. In groepen van 4 à 5 personen gaan jullie de Escape Room spelen. We hebben genoeg brillen om uitjes voor groepen tot meer dan 200 personen te kunnen verzorgen. Door de verschillende teams ontstaat er een ware strijd om wie als eerst weet te ontsnappen! Een echte Battle Escape Room.

De Virtual Reality Escape Room is een van onze nieuwste experiences. Het is een echte uitdaging voor zowel gamers als niet gamers. De meeste spelers vinden vinden de combinatie tussen VR en een Escape Room echt geweldig!

VR-expert Matton

Virtual Reality | Escape Room

Het spel begint wanneer de VR-brillen op zijn en iedereen er klaar voor is. De VR Escape Room is een interactieve VR-game waarin meerdere puzzels, raadsels en cryptogrammen opgelost dienen te worden, tenminste als je wilt ontsnappen. De meeste puzzels en raadsels zijn alleen op te lossen door samen te werken met je teamleden. Dit maakt de VR Escape Room een echte teambuilding game.

Ready voor Virtual Reality?

Wat onze klanten zeggen:

Heel erg leuk om tijdens een bedrijfuitje zowel een Escape Room te kunnen spelen als VR te kunnen ontdekken. Niet alleen ik ben nu enthousiast over Virtual Reality ook mijn collega’s vonden het een unieke ervaring.

Rinus, Bosch

Ons uitje was zeer geslaagd! Virtual Reality op Locatie had alles tot in de puntjes goed voorbereidt en de VR-experts deden hun uiterste best er een onvergetelijke dag van te maken. De Escape Room was zeker een uitdaging maar ook te doen.

Dirk, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Een 8, het uitje was zeker het geld waard en we hebben een hele leuke middag gehad. Zeker complimenten naar de VR-experts, alles stond op tijd klaar en er waar meer dan genoeg VR-brillen waardoor iedereen meer dan genoeg de kans kreeg om de Escape Room te spelen!

Carlijn, Brabant Water

Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!

Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:3 + 2 =