Virtual Reality Escape Room

De Virtual Reality en Escape Room trend gecombineerd in één uitje!

VR Escape Room 2.0

De makers van het officiële NK Escape Rooms komen met een gloednieuwe game. De ultieme escape room ervaring in combinate met virtual reality. De Virtual Reality Escape Room 2.0! De ideale optie voor een originele teambuilding activiteit.

  • Een van de nieuwste Experiences van Virtual Reality op Locatie
  • Zowel geschikt voor kleine als grote groepen
  • Een Escape Room en Virtual Reality ervaring in één
  • Teambuilding, samenwerken en communicatie zijn essentieel!
Vanaf 39,50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Vanaf 8 personen
}
1 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
201 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Combinatie Escape Room en VR

De ultieme combinatie. Om uit deze escape room te ontsnappen is zowel een virtuele en ‘echte’ wereld nodig! Je werkt samen in teams van vier á vijf personen. Tijd om de rollen te verdelen. Twee personen uit het team zetten een VR-bril op en ontfermen zich over de virtuele ruimte. Het unieke hieraan is dat zij elkaar in de virtuele ruimte kunnen zien! In deze virtuele wereld ga je dus ook samen aan de slag. De andere teamgenoten gaan aan de slag met de ‘echte’ ruimte. Halverwege kunnen de rollen worden omgedraaid. Alleen door de juiste samenwerking en onderlinge communicatie met alle spelers lukt het om te ontsnappen uit deze uitdagende escape room.

De Virtual Reality Escape Room is een van onze nieuwste experiences. Het is een echte uitdaging voor zowel gamers als niet gamers. De meeste spelers vinden vinden de combinatie tussen VR en een Escape Room echt geweldig!

VR-expert Matton

Virtual Reality | Escape Room

In de afgelopen jaren is veel onderzoek gedaan naar een gevaarlijk bedrijf. The Firm. Een geheime organisatie die gevoelige informatie heeft gestolen van miljoenen mensen over de hele wereld. Waaronder informatie over jouzelf. Vanwege het lopende onderzoek, is de geheime locatie van The Firm in gevaar. Maar ze waren ons één stap voor. Ze verlieten met spoed hun kantoor en probeerden hun sporen te vernietigen.

Exact 60 minuten op de klok

We hebben geluk. Tijdens hun haast werd The Firm slordig. Ze vergaten een belangrijk VR-apparaat, waar alle geheimen van The Firm op staan. Jullie kunnen exact 60 minuten toegang krijgen tot hun kantoor. Lukt het jullie om de geheime informatie van het VR-apparaat op te halen?! Dit is de enige manier waardoor we The Firm voor eens en altijd kunnen stoppen.. er is geen tijd te verliezen!

Lukt het jullie om de geheime informatie te vinden vóór het alarm afgaat?! Grijp je kans in de Escape Room en schakel The Firm uit.

Ready voor Virtual Reality?

Wat onze klanten zeggen:

Heel erg leuk om tijdens een bedrijfuitje zowel een Escape Room te kunnen spelen als VR te kunnen ontdekken. Niet alleen ik ben nu enthousiast over Virtual Reality ook mijn collega’s vonden het een unieke ervaring.

Rinus, Bosch

Ons uitje was zeer geslaagd! Virtual Reality op Locatie had alles tot in de puntjes goed voorbereidt en de VR-experts deden hun uiterste best er een onvergetelijke dag van te maken. De Escape Room was zeker een uitdaging maar ook te doen.

Dirk, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Een 8, het uitje was zeker het geld waard en we hebben een hele leuke middag gehad. Zeker complimenten naar de VR-experts, alles stond op tijd klaar en er waar meer dan genoeg VR-brillen waardoor iedereen meer dan genoeg de kans kreeg om de Escape Room te spelen!

Carlijn, Brabant Water

Frequently Asked Questions
Hoe lang duurt een VR-uitje?

Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie af! Je hebt bij ons de keuze tussen 1 uur | 2 uur | of de hele dag. Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden en natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen genoeg tijd krijgt om Virtual Reality te ervaren.

Voor wie is Virtual Reality geschikt?
Onze Virtual Reality experiences zijn voor alle leeftijden geschikt. Onze VR experts passen de beleving aan, aan jouw wensen! Hierdoor is deze VR activiteit voor iedereen toegankelijk! Je hebt dus de keuze om rustig kennis te maken met Virtual Reality door rond lopen in een nieuwe dimensie of om fanatiek te gaan skiën! Ons aanbod in VR experiences is erg breed, er zit dus voor iedereen wat bij!

Wij verzorgen deze activiteit voornamelijk voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Wil je inspelen op de technologie van nu? Je collega’s een indrukwekkende dag bezorgen? En vooral heel veel plezier hebben? Dan is Virtual Reality zeker iets voor jou om te boeken!

Wat kan ik verwachten van een VR-uitje?
Wij hebben een ontzettend groot aanbod in VR-experiences. Een VR-experience is een simulatie of game in de virtuele wereld. Het aanbod hierin is ontzettend verschillend. We hebben rustgevende ervaringen, zoals het relaxen in een prachtige omgeving, maar ook heftige ervaringen zoals het staan op extreme hoogte. Verder kun je denken aan teambuildinggames, het bakken van hamburgers, het schieten op robots, rondvliegen door Parijs, skiën, etc. Er is ontzettend veel mogelijk met Virtual Reality, graag adviseren we jou over de gaafste experiences!

Onze VR experts komen bij jullie op locatie langs en zorgen dat alles optijd klaar staat om te starten! De VR experts zullen een korte introductie geven en jullie persoonlijk begeleiden tijdens jullie ontdekkingstocht in de virtuele wereld.

Is Virtual Reality wel een groepsuitje?
Jazeker! Hoewel er maar steeds één persoon de VR-headset opheeft, is dit toch vooral een sociale activiteit. Bovendien hebben we ook teambuildinggames! Hier willen we niet al teveel over verklappen, maar bij deze games is toch echt iedereen bezig!

Verder is het delen van jouw persoonlijke VR-ervaringen natuurlijk ontzettend leuk! Een ervaring wordt immers leuker, wanneer je deze kan delen! Het sociale aspect bij onze VR experiences is dus ontzettend belangrijk.

Krijgt iedereen een bril op?
Per console bieden wij één VR-headset aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, des te meer consoles en dat betekent weer meer VR-headsets!

De kennismaking met Virtual Reality kan als nogal heftig worden ervaren, daarom is het fijn als je af en toe even kan afwisselen. Bovendien is Virtual Reality een beleving om te delen. Een ervaring wordt immers leuker als je hem deelt met anderen. Vandaar dat bij ons één persoon de VR-headset opheeft en de anderen toekijken. Geloof ons, het toekijken is minstens zo leuk als het spelen zelf!

Ook bij de teambuildinggames heeft steeds één persoon een VR-headset op, maar dat betekent niet dat de rest niets doet…

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Super leuk dat je een VR uitje wilt boeken bij ons! Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Bel dan naar onze VR experts op 0413 30 27 73 of mail naar info@virtualreality-op-locatie.nl. Wij proberen zo snel mogelijk terug te mailen! Tot snel!
Vragen? Neem direct contact met ons op via 0413 30 27 73 of vul het contactformulier in:    3 + 2 =